| | fatma kabasakal (bez bebek deki simge) | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
gülçincix ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı: 82 ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ *: Kayıt tarihi: 17/07/08
 | Konu: fatma kabasakal (bez bebek deki simge) Ptsi Tem. 28, 2008 9:37 am | |
| |
|
 | |
oya&cemre ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı: 19 Yaş: 14 Adın ??: oya °•.♥RuH HaliM°•.♥:  °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥:  ♥.•°FaVoRiM°•.♥:  ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *:  ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ *: Kayıt tarihi: 18/08/08
 | Konu: Geri: fatma kabasakal (bez bebek deki simge) Perş. Ağus. 28, 2008 5:22 pm | |
| benim akrabama benziyo tipsiz |
|
 | |
~CemreLatöR~ ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı: 77 Yaş: 17 Site Nasıl ??: çok güzel Favori Rengin ??: siyah kırmızı mor Adın ??: Candy Girl Gizem °•.♥RuH HaliM°•.♥:  °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥:  ♥.•°FaVoRiM°•.♥:  ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *:  ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ *: Kayıt tarihi: 29/08/08
 | Konu: Geri: fatma kabasakal (bez bebek deki simge) Cuma Ağus. 29, 2008 4:37 pm | |
| bence guzel ama o diziyle hic alakam olmaz resmini internette gordum  |
|
 | |
balerin ღ°•.♥.•°ღ Mega Moderatör ღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı: 332 Yaş: 17 Site Nasıl ??: süpper Favori Rengin ??: mavi ve tüm tonları Adın ??: meltem °•.♥RuH HaliM°•.♥:  °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥:  ♥.•°FaVoRiM°•.♥:  ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *:  ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ *: Kayıt tarihi: 20/07/08
 | Konu: Geri: fatma kabasakal (bez bebek deki simge) C.tesi Ağus. 30, 2008 1:01 pm | |
| sevmiyorum _________________  HERKES SENİN İÇİN ÖLÜRKEN BEN SENİN İÇİN YAŞIYORUM AŞKOM :p :p  EN BÜYÜK EN BABA SEMİHCİ BU SİTEDE KARŞI OLAN Ö.M. ATSIN!! ÇAKMA SEMİH[M]CİLERE KAPALIYIM  |
|
 | |
cemregül ღ°•.♥.•°ღ Site Sempatizanı ღ °•.♥.•°

Mesaj Sayısı: 491 Yaş: 18 Site Nasıl ??: süpperrr Favori Rengin ??: mavi ve tonları, yeşil ve tonları ,sarı Adın ??: birgül °•.♥RuH HaliM°•.♥:  °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥:  ♥.•°FaVoRiM°•.♥:  ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *:  ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ *: hєpSidєη кiм ?: Cemre Kemer Kayıt tarihi: 26/07/08
 | Konu: Geri: fatma kabasakal (bez bebek deki simge) Paz Ağus. 31, 2008 2:45 pm | |
| bn severim ama çok deil dizide qıcık kapıom ama . . .  |
|
 | |
JeLLyBon ღ°•.♥.•°ღ Moderatör ღ°•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı: 260 Yaş: 15 Adın ??: BuSé3 °•.♥RuH HaliM°•.♥:  °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥:  ♥.•°FaVoRiM°•.♥:  ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ *: hєpSidєη кiм ?: Cemre Kemer Kayıt tarihi: 14/03/09
 | Konu: Geri: fatma kabasakal (bez bebek deki simge) Paz Mart 15, 2009 12:15 pm | |
| |
|
 | |
yoshy*kolik ღ°•.♥.•°ღ Site Sempatizanı ღ °•.♥.•°

Mesaj Sayısı: 358 Site Nasıl ??: Süper Favori Rengin ??: MoR,YeşiL,Mavi,Siyah Adın ??: güloş °•.♥RuH HaliM°•.♥:  °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥:  ♥.•°FaVoRiM°•.♥:  ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *:  ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ *: hєpSidєη кiм ?: Yasemin Yürük Kayıt tarihi: 14/10/09
 | Konu: Geri: fatma kabasakal (bez bebek deki simge) Perş. Ekim 15, 2009 12:34 pm | |
| |
|
 | |
ekin_ck ღ°•.♥.•°ღ Destekçi Üye ღ °•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı: 112 Yaş: 14 Site Nasıl ??: muhteşem Favori Rengin ??: pembe Adın ??: ekin °•.♥RuH HaliM°•.♥:  °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥:  ♥.•°FaVoRiM°•.♥:  ♥.•°TaKıMıM°•.♥ *:  ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ *: hєpSidєη кiм ?: GüLçin ErgüL Kayıt tarihi: 10/01/10
 | Konu: Geri: fatma kabasakal (bez bebek deki simge) Paz Ocak 10, 2010 6:44 pm | |
| bence de güzel ama rolü yüzünden sevmiyorum |
|
 | |
İmren_Cemre ღ°•.♥.•°ღ Destekçi Üye ღ °•.♥.•°ღ

Mesaj Sayısı: 133 Adın ??: imren ♥.•°CemreciLer Gücü°•.♥ *: hєpSidєη кiм ?: Cemre Kemer Kayıt tarihi: 23/03/10
 | Konu: Geri: fatma kabasakal (bez bebek deki simge) Çarş. Mart 24, 2010 4:50 pm | |
| |
|
 | |
| | fatma kabasakal (bez bebek deki simge) | |
|